Geachte bezoeker,Van harte welkom op onze site www.kvdvcompany.beOns concept.  


Betrouwbaarheid, ervaring, kwaliteit, ambacht, finesse en talent.


Eerbied voor ieders keuze, in welke prijsklasse ook, met onze vrijblijvende opties en tips.


Wij bundelen ieders kracht en gave. Onze ervaring gaande van produkt kennis, installatie,maatwerk,en in samenwerking met onze distributeurs, importeurs, leveranciers .Dat maakt dat u als klant, altijd de puntjes op de i krijgt.


Met onze eigen import produkten, geniet u van de allerbeste aankoopprijzen. Kosten besparen op onnodige tussenpersonen, maar niet besparen op kwaliteit ! We zijn zeer selectief in de keuze van produkten, en gaan enkel voor topklasse, maar die ook betaalbaar blijft in elke categorie.


Electro huishoud, consumer audio video,multimedia, homecinema. Maand na maand is er wel iets nieuw op de markt, waarbij men u graag doet geloven dat het warm water opnieuw is uitgevonden. Met kennis van zaken, geven wij u advies, en krijgt u maatwerk als toegevoegde waarde. Koop niet alleen om dat mooie koopje, want die kick is soms vlug over, maar koop om wat je echt wil ! Wij zijn daarbij uw raadsman.


Welkom in ons concept  ;-)         


Kurt Van de VeldeContact - Email - adres

www.kvdvcompany.be Tel 09 3558014 - Mob 0477 840893       Belgium - Destelbergen - damstraat 52/0001  

About us

Sales  -  Custom installation  -  Engineering   -  Services

INFOBALIE

KLANK & BEELD, HOMECINEMA, KEUKENELEKTRO, COOKWARE, HOMEINTERIEUR, VERLICHTING, BROADCAST-ENGINEERING - AV STUDIO’S, TOTAALPROJECTEN EIKEN HOUTEN BIJGEBOUWEN (studie - ontwerp - inplanting van elektriciteit, av bekabeling, multimedia - afwerking), PUBLI EN IMMO REPORTAGES  

Kvdv Company Belgium - HR SN 56.157 - btw be0721.295.364    www.dovel.be; www.kvdvcompany.be www.immoreportages.be -

 0032 (0) 477/840 893 - 0032 (0) 93558014

Home